Επιτετραμμένο της Γεωργιανής Πρεσβείας
Με τον Κον Giorgi συναντήθηκε Γαλιατσάτος στην Κέρκυρα [εικόνες]
Πολιτική
02/12/2018 | 11:11

Με τον επιτετραμμένο της Γεωργιανής Πρεσβείας στην Ελλάδα, Κον Giorgi συναντήθηκε στο γραφείο του στην Κέρκυρα, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε, αναλύθηκαν τις πιθανότητες συνεργασίες που υπάρχουν μεταξύ της Γεωργίας και των Νησιών του Ιονίου, σε διάφορους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού.

«Ξεκινώντας από τις πολιτιστικές σχέσεις που ήδη έχουν αναπτυχθεί μεταξύ της Κέρκυρας και τη Δημοκρατία της Γεωργίας, εκείνο που έχουμε τώρα ως στόχο είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, σε επίπεδο οικονομίας και μελλοντικά να επιτύχουμε τις απευθείας πτήσεις της Γεωργίας με τα νησιά του Ιονίου και αντίστροφα» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης.

Ο επιτετραμμένος της Γεωργιανής Πρεσβείας, Κον Giorgi, βρέθηκε  στην Κέρκυρα, ως επικεφαλής της  αποστολής της Γεωργιανής Πρεσβείας για την εκδήλωση που έγινε από τον Μορφωτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών με θέμα: Αντάμωμα Ελληνο – Γεωργιανού Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Γεωργιανό Ινστιτούτο Αθηνών το Πολιτιστικό κέντρο «CAUCASUS» το Σύλλογο Ολυμπιονικών Ελλάδας καθώς και την Γεωργιανή Πρεσβεία στην Ελλάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ