Με τον δήμαρχο Κερκυραίων συναντήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης
Πολιτική
04/10/2017 | 10:33

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017, με τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Κωνσταντίνο Νικολούζο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά οι τρέχουσες δραστηριότητες του Δήμου και ανταλλάχθηκαν απόψεις για το θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση, ήταν αυτό της δρομολόγησης έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, η διαχείριση των απορριμμάτων, η ανάθεση μελετών για έργα του δήμου, οι προοπτικές αξιοποίησης των πολλών λιμένων της Κέρκυρας με τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι το υπουργείο μπορεί να συμβάλει οικονομικά στην υλοποίηση των έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, όπως έχει ήδη πράξει για έναν πολύ μεγάλο αριθμό δήμων, έπειτα από αίτησή τους.  Επίσης, τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει σημαντικά περιθώρια για  θετικές αναπτυξιακές δράσεις οι οποίες, αθροιστικά, συνιστούν  κρίσιμο μοχλό για την συνολική ανάπτυξη της χώρας, ενώ μπορούν να αυξήσουν την απασχόληση και να αφυπνίσουν τις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις και δυνατότητες.

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer