Στην Κέρκυρα
Με το συμβούλιο του Ωδείου Κέρκυρας συναντήθηκε ο Θόδωρος
Πολιτισμός
01/02/2019 | 09:58

Με το δ.σ του Ωδείου Κέρκυρας συναντήθηκε χθες στην έδρα της Περιφέρειας, στις Αλυκές, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος  Γαλιατσάτος, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκου Μιχαλά.

Το προεδρείο, καθώς και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Κέρκυρας Κίμωνας Χυτήρης , αφού αναφέρθηκαν στις δράσεις και την ιστορικότητα του Ωδείου (έτος ίδρυσης 1894), ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει  ζητώντας την παρέμβαση της ΠΙΝ για τη μεταφορά του σε κάποιο δημόσιο κτίριο.

Ο κ.Γαλιατσάτος στη συζήτηση που ακολούθησε εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας να βοηθήσει, προκειμένου να επιλυθεί το κτιριακό πρόβλημα του Ωδείου με τη μεταστέγασή του σε κάποιο ελεύθερο χώρο που δε χρησιμοποιείται, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα υπέρογκα έξοδα ενοικίασης.

Τέλος τα μέλη του προεδρείου έθεσαν υπ’ όψιν του Περιφερειάρχη και το ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν στην Ιταλία τον ερχόμενο Απρίλιο για τη  διεξαγωγή συναυλίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο της Βενετίας, ζητώντας τη στήριξη της ΠΙΝ για την πραγματοποίησή του.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer