Ανακοίνωση της ΠΙΝ
Με το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία και το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκος Μιχαλάς
19/09/2018 | 15:38

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία και το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» συναντήθηκε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Αλέκος Μιχαλάς στις εγκαταστάσεις του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» στην Κέρκυρα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Ζουμπουλίδης  και τα μέλη του ΔΣ  Ζωή Κακαρούγκα και  Αλέκος Κυπριανός.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη δράση , τις πρωτοβουλίες καθώς και  τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ.

Ο κ. Μιχαλάς αφού εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια τα δικά του αλλά και του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου  για το έργο που παράγεται από το σύλλογο, την πρότυπη λειτουργία των δομών του  καθώς και τις σημαντικότατες πρωτοβουλίες που υλοποιεί , τόνισε ότι η ΠΙΝ έχει θέση από την αρχή της θητείας της ως πρωτεύοντα πυλώνα της πολιτικής της την κοινωνική πολιτική και ιδιαίτερα την επίλυση των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού αυτό με συνέπεια υπηρετούμε και θα συνεχίσουμε  να κάνουμε . Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η δέσμευση μας για τη συνέχιση για τρία επιπλέον χρόνια  της χρηματοδότησης των δομών Κέντρα Κοινότητας ,ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ , ΚΗΦΗ  Κέντρο Αστέγων είναι πλέον πραγματικότητα . Η ΜΕΛΙΣΣΑ συνεχίζει με την αμέριστη στήριξη μας την εξαιρετική της προσφορά στη κοινωνία.

Ο κ. Μιχαλάς αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και σε άλλες πρωτοβουλίες της ΠΙΝ όσον αφορά τα ΑΜΕΑ. Βρισκόμαστε ,είπε στο τελικό στάδιο για την υλοποίηση για πρώτη φορά στα Ιόνια Νησιά  Στεγών Υποτριζόμενης Διαβίωσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες . Επίσης τόνισε ότι θα βρεθεί  τρόπος αλλά και το απαραίτητο ποσό για τον  εξοπλισμό του Φυσικοθεραπευτηρίου  τηςΜΕΛΙΣΣΑΣ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά  ότι θα συνεχίσουμε μαζί να εργαζόμαστε για τη βελτίωση των αναγκών των συμπολιτών μας με αναπηρία.