Όλα όσα είπε στο ραδιόφωνο
Με το καλημέρα του 2019 επίθεση Μπάκη στη Θεοπεφτάτου –«Δεν είναι ταχυδρόμος προβλημάτων στα υπουργεία -Ο κόσμος απαιτεί λύσεις»
08/01/2019 | 10:01

Ποδαρικό στην εκπομπή του Σάκη Βούτου στο ionian galaxy, έκανε ο πολιτευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης. Μετά τις καθιερωμένες ευχές ο κ. Λυκούδης έκανε ένα μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της κοινοβουλευτικής θητείας της κας Θεοπεφάτου εξαπολύοντας σφοδρή κριτική για το τρόπο που αντιμετωπίζει σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Ο κ. Λυκούδης τόνισε ότι η φετινή χρονιά θα είναι μια δύσκολη χρονιά, χρονιά εκλογών.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξανά στο θέμα των 18 ακινήτων που έχουν εκχωρηθεί στο  Υπερταμείο πολλά από αυτά να έχουν ιστορικό συμβολισμό. Δυστυχώς σε πολλά από αυτά τα σοβαρά θέματα η βουλευτής δεν τα παρακολουθεί.

Ο Μπάκης δεν παρέλειψε να μιλήσει τόσο για το καυτό θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών όσο και για τον αποχαρακτηρισμό δυσπρόσιτων σχολείων από το υπουργείο παιδείας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στον Σάκη Βούτο, «εγώ δεν θα έφευγα από το γραφείο του υπουργού μέχρι να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα». Μάλιστα κάνοντας κριτική το τρόπο που αντέδρασε η κα Θεοπεφτάτου στη βουλή επισήμανε ότι «δεν είναι αντιπολιτευόμενη βουλευτής αλλά συμπολιτευόμενη».

Ο πολιτευτής της ΝΔ συνέχισε με ένα άλλο θέμα αυτό της ερώτησης της θεοπεφτάτου στο υπουργείο πολιτισμού λέγοντας ότι η κα Θεοπφτάτου δεν είναι «ταχυδρόμος προβλημάτων» αλλά θα πρέπει να τα επιλύει, κάτι που μάλλον δεν θέλει ή δεν μπορεί.

Συνέχισε κάνοντας σκληρή κριτική στη βουλευτή ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα τέσσερα χρόνια για το μουσείο Αργοστολίου λέγοντας μάλιστα ότι έρχονται ετησίως 800.000 επισκέπτες στο νησί και δεν έχουν ένα μουσείο να πάνε. «Είναι ντροπή, είναι απόλυτη ντροπή» τόνισε ο κ. Λυκούδης.

Για τα χρίσματα και τους υποψήφιους της ΝΔ ο κ. Λυκούδης ξεκαθάρισε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και έχει εμπιστοσύνη στις επιλογές του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ας ακούσουμε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη στον ionian galaxy εδώ.