Στα γραφεία της ΠΙΝ
Με τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης
Πολιτισμός
13/07/2018 | 10:29

Με τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κέρκυρας Βαρβάρα Δούκα συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, στο γραφείο του στις Αλυκές Ποταμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η διακεκριμένη σκηνοθέτης και ηθοποιός ενημέρωσε τον κ.Γαλιατσάτο για τον σχεδιασμό δράσεων που θα υλοποιήσει το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας στα Ιόνια νησιά μέχρι το τέλος του χρόνου.

Όπως είπε η κ. Δούκα πρόκειται για πολιτιστικές προτάσεις που αφορούν σε  καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές παραστάσεις που θα μπορούν να ταξιδεύουν «εύκολα» από το ένα νησί του Ιονίου στο άλλο, ώστε να υπάρχει προβολή των δράσεων του φορέα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες  του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, επισημαίνοντας  ότι « η ενίσχυση των δράσεων πολιτισμού είναι ένας από τους τομείς  που ως Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  συνειδητά έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε και να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

Προς την κατεύθυνση αυτή ο κ.Γαλιατσάτος και η κ.Δούκα  συμφώνησαν στην αναγκαιότητα συνεργασίας και επικοινωνίας  μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας με σκοπό την προώθηση και την περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτισμού στο Ιόνιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia