Στον πεζόδρομο της Βαλλιάνου
Με Μπατιστάτο και Θεοπεφτάτου η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι [εικόνες]
Πολιτική
06/07/2019 | 09:58

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Την προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε στον πεζόδρομο της Βαλλιάνου ο ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου, κλείνοντας τον προεκλογικό του αγώνα ενόψει της κάλπης της Κυριακής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της δημοτικής τοπικής οργάνωσης του κόμματος Σπύρος Παγώνης, καλώντας σε αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που πραγματοποίησε ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Ακολούθως ο λόγος δόθηκε στους υποψήφιους βουλευτές κκ Μπατιστάτου και Θεοπεφτάτου. Η κα Σταθάτου έλειπε σε περιοδεία στην Ιθάκη.

Ο κ. Μπατιστάτος αναφέρθηκε εκτεταμένα στο έργο του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα 4 χρόνια κατά τα οποία έβγαλε την χώρα από την μέγγενη των μνημονίων και αποκατέστησε την κοινωνική συνοχή με εξάλειψη αδικιών όπως ο υποκατωτατος μισθός. Αναφορικά με τα δώρα στους συνταξιούχους και τα επιδόματα, είπε πως δεν επρόκειτο για κόλπα με μικροπολιτικά οφέλη αλλά για την ελάχιστη κοινωνική υποχρέωση της κυβέρνησης. Τόνισε, τέλος, πως το δίλημμα την Κυριακή έγκειται στο αν θα συνεχίσουμε την πορεία προς τα μπρος, την βιώσιμη ανάπτυξη ή θα γυρίσουμε πίσω στην Ελλάδα της κρίσης και της διασφάλισης των συμφερόντων των λίγων.

 

Η κα Θεοπεφτάτου από την πλευρά της, απαρίθμησε έργα και παρεμβάσεις, που έγιναν στο νησί κατά την θητεία της, σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τους τοπικούς φορείς, τα οποία βοήθησαν και βελτίωσαν την ζωή των κατοίκων των νησιών. Μίλησε για το σπάσιμο του Δήμου, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κατόπιν παρεμβάσεών της, μετά από απαίτηση των κατοίκων του νησιού. Κλείνοντας, η κα Θεοπεφτάτου τόνισε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των νέων δημοτικών αρχών σε οτιδήποτε χρειαστούν καθώς η προσφορά στον τόπο και τους κατοίκους του ήταν και παραμένει βασική της προτεραιότητα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer