
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζονται στην Αργοστόλι οι εργασίες του 53ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου, το οποίο συγκεντρώνει επαγγελματίες υγείας και νοσηλευτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και την Κύπρο.
Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου περιλάμβανε σημαντικές ομιλίες και παρουσιάσεις μελετών και εμπειριών από τον χώρο της νοσηλευτικής επιστήμης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η συζήτηση που ακολούθησε με θέμα τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ θεωρίας και πράξης στην καθημερινή άσκηση του επαγγέλματος.

Η αυλαία της πρώτης ημέρας έκλεισε με μια όμορφη μουσική βραδιά στον Θαλασσόμυλο, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Αργοστολίου για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.
Σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλόξενο κλίμα και φυσικά κεφαλονίτικο μπάλο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσική, τοπικά εδέσματα και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, ανταλλάσσοντας παράλληλα απόψεις και εμπειρίες.
Το eKefalonia βρέθηκε στον χώρο και σας παρουσιάζει φωτογραφίες του Πάνου Σταθάτου από τη βραδιά στον Θαλασσόμυλο.


















