Με μουσική, χορό, κέφι και γανώματα το τσίκνισαν στον Πόρο [εικόνες +βίντεο]
Life
07/03/2024 | 17:39

Με άφθονα κρέατα προσφοράς του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς “Ο Πρόνησος” και των χορηγών της γιορταστικής εκδήλωσης για την Τσικνοπέμπτη στον κεντρικό δρόμο της κωμόπολης μας τα τσίκνισαν οι Ποριώτες.

Στην πολιτιστική εκδήλωση αυτή που διοργάνωσε η δραστήρια Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου “Ο Πρόνησος” Ασπασία Σεριάτου υπήρξε και όμορφη μουσική, κέφι και χορός που ούτε η προσωρινή ψιχάλα δεν σταμάτησε!

Ακόμα, από το παραδοσιακό έθιμο του γανώματος (δηλαδή το μουτζούρωμα με την τσίκνα από το ψήσιμο του κρέατος) δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος του Πόρου Κεφαλονιάς Οδυσσέας Γαλιατσάτος ο οποίος το δέχτηκε γελώντας!

Στην εκδήλωση βρέθηκε πολύ κόσμος και μεταξύ των άλλων ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων και Τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, ο πρώην Πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Πετράτος ο οποίος υπήρξε και άριστος σαν εθελοντής ψήστης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Σπυρονικόλας Σολωμός, ο γνωστός δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου του Πόρου μας Δημήτρης Βερβέρης!

Τέλος, ευχή όλων ήταν τα χρόνια πολλά σ’ όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

Σπύρος Καγκάδης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer