Με μεγάλο κέφι και χορό γιορτάστηκε ο Αϊ Γιάννης ο Λαμπαδάρης στα Σπαρτιά [εικόνες]
Life
23/06/2024 | 10:50

Με μεγάλο κέφι, άφθονο φαγητό και ποτό από τους εθελοντές του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Σπάρτο” και εντυπωσιακά μεγάλης παρουσίας του κόσμου γιορτάστηκε με την μουσική ομάδα του σπουδαίου Κεφαλονίτη τραγουδιστή Άγγελου Ανδρεάτου μέχρι τα ξημερώματα ο Αϊ Γιάννης ο Λαμπαδάρης στα Σπαρτιά.

Τη μουσική βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά του συλλόγου με τις όμορφες παραδοσιακές φορεσιές που ανάδειξαν τον τίτλο της εκδήλωσης που δεν ήταν άλλος από το “Όλα τα λένε οι χοροί”.

Φυσικά το τόνο στα χορευτικά έδινε το βιολί του Λαμπρόγιαννη Πεφάνη. Φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων που έχει λάβει η Πολιτική Προστασία λόγω της επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιών δεν πραγματοποιήθηκε το έθιμο με τις φωτιές.

Άγγελος Ανδρεάτος και Λαμπρογιάννης Πεφάνης

Χαμογελαστή η Πρόεδρος του Συλλόγου “Το Σπάρτο” Ευαγγελία Παυλάτου δίπλα στους αντιδημάρχους Κρυσταλλία Μιχαλάτου και Διονύση Κωνσταντάτο

Η Πρόεδρος του Συλλόγου “Το Σπάρτο” Ευαγγελία Παυλάτου καλωσόρισε τον κόσμο που για μία ακόμη χρονιά βρέθηκε δίπλα στον Σύλλογο ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος και η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παπαναστασάτου.

Πρώτη στο χορό η χαμογελαστή Βάνια Σαμόλη

 

Η πάντα κομψή Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παπαναστασάτου

Στους εκλεκτούς προσκεκλημένους διακρίναμε, μεταξύ άλλων, την αντιδήμαρχο της περιοχής Κρυσταλλία Μιχαλάτου, τον αντιδήμαρχο Διονύση Κωνσταντάτο κ.α.

Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος με την παρέα του


 

 

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer