Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου η συγκέντρωση του Αλέξανδρου Παρίση στην Σκάλα [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
02/10/2023 | 08:51

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος του Αργοστολίου, Αλέξανδρος Παρίσης, πραγματοποίησε συγκέντρωση -συζήτηση στην Σκάλα.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να ακούσουν τον Αλέξανδρο Παρίση, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή τους στο πρόσωπο του ίδιου και των στελεχών του στην “Ισχυρή Κεφαλονιά”. Τον κ. Παρίση συνόδευαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Κωνσταντάκης και Λυκούδης.

Ο κ. Παρίσης επέλεξε για ακόμη μία φορά την περιοχής της Σκάλας για να στείλει το μήνυμα ότι οι περιοχές της νότιας Κεφαλονιάς είναι για αυτόν και τους συνεργάτες του πρώτη προτεραιότητα. Μάλιστα για το λόγο αυτό στο πάνελ ήταν και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Φισφής συζητώντας τα οξυμένα προβλήματα της υγείας στην περιοχή.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα υποστήριξης για τον Αλέξανδρο Παρίση και ταυτόχρονα μία δέσμευση για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων και παρεμβάσεων που θα δώσουν στην Σκάλα την θέση και τις υποδομές που της αξίζουν.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer