Με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος ομιλιών «Οδοιπορικό Σκέψης στην καθημερινή ζωή» από το Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου
Πολιτισμός
03/05/2018 | 15:13

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος ομιλιών «Οδοιπορικό Σκέψης στην καθημερινή ζωή» που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Φωκά-Κοσμετάτου και αγκαλιάστηκε θερμά από το τοπικό κοινό.

Tα Σάββατα, από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 21 Απριλίου, οι κάτοικοι της πόλης μας φαίνεται πως βρήκαν την αγαπημένη τους συνήθεια. Η αίθουσα του Ιδρύματος Φωκά -Κοσμετάτου γέμιζε με ανθρώπους που πρόθυμα και ενεργά συμμετείχαν στα θέματα που έθεταν οι ομιλητές, τις περισσότερες φορές με διαδραστικό τρόπο, καθώς αυθόρμητα οι ομιλίες παίρναν τη μορφή του εργαστηρίου με την τόσο άμεση συμμετοχή του κοινού. Εκτός από το γενικό κοινό, συναντούσες νέα ζευγάρια, φοιτητές και πολλούς επαγγελματίες – γιατρούς, εκπαιδευτικούς κ.α.

Τα θέματα των συναντήσεων αντλήθηκαν από την καθημερινή ζωή και βασίστηκαν σε προβληματισμούς και ερωτήματα που μας απασχολούν όλους.

Το Ίδρυμα Φωκά –Κοσμετάτου θα ήθελε να ευχαριστήσει και δημόσια τις εξαιρετικές επιστήμονες-ομιλήτριες που αποδέχθηκαν αφιλοκερδώς να στηρίξουν με την προσφορά τους τους σκοπούς του Ιδρύματος, και συγκεκριμένα τις κυρίες: Λίνα Κατσίγκρη, Νευρογλωσσολόγο Μαργαρίτα Βούλτεψη, Διατροφολόγο Τριανταφυλλιά Γαροφαλλάκη, Παιδοψυχίατρο Τζίνα Θανοπούλου, Ψυχολόγο Ειρήνη Κουρσουμπά, Ψυχολόγο και βέβαια την Ασημίνα Μεταξά-Ψυχολόγο, η οποία, εκτός από την ομιλία της, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει πραγματικότητα η ιδέα μας αυτή, και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο Ίδρυμα και τις ομιλήτριες του Οδοιπορικού αυτού κύκλου Σκέψης.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή με την παρουσία τους και αποτέλεσαν ένα υψηλού επιπέδου κοινό, που μας έδωσε το έναυσμα να επαναλάβουμε το εγχείρημα αυτό και τον ερχόμενο χειμώνα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer