Με καντάδες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης Ανουσάκη στο Αργοστόλι [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
01/10/2023 | 22:58

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου – Παρόν και Μέλλον” στο Αργοστόλι και συγκεκριμένα στην πλατεία Καμπάνας, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ανουσάκης το απόγευμα της Κυριακής 1 Οκτωβρίου.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο ο κύριος Ανουσάκης, ο οποίος, παρουσία των υποψηφίων της παράταξης, υποστηρικτών και φίλων έθεσε εκ νέου το δίλημμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Είπε ότι η σύγκρουση θα γίνει μεταξύ του νυν δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος εκπροσωπεί το συμφέρον των επιχειρήσεων του και των συνεργατών του και του Νίκου Ανουσάκη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του εκπροσωπούν την μεγάλη πλειοψηφία, του δήμου Αργοστολίου.

Στη συνέχεια ο κ. Ανουσάκης έστρεψε τα βέλη του προς τον κ. Παρίση, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα. Μεταξύ άλλων είπε ότι θα πρέπει να καταλάβει ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και να κάνει στην άκρη, ενώ τον χαρακτήρισε αχάριστο. Συνεχίζοντας τις βολές προς τον κ. Παρίση είπε πως πρόκειται για βολικό αντίπαλο του κ. Μιχαλάτου προκειμένου να έχει μία εύκολη νίκη στο δεύτερο γύρο.

Τέλος, ο κ. Ανουσάκης έκανε μια σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα της παράταξής του, το οποίο περιλαμβάνει πολλαπλά έργα και τομές σε κάθε γωνιά του Δήμου, ενώ δεσμεύτηκε πως θα μιλάει πάντοτε τη γλώσσα της αλήθειας.

Στη συνέχεια, την μουσική νότα έδωσε ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος “Ποέτας” με μουσικούς τραγουδώντας Κεφαλλονίτικες καντάδες. Μέσα στο χώρο του εκλογικού υπήρχαν κάθε λογής χειροποίητα εδέσματα.

Το φωοτρποερτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.

 

 

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer