Στα γραφεία της Ο.Κ.Ι.Σ. στο κέντρο της Αθήνας
Με επιτυχία η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων στην Αθήνα
Κοινωνία
12/03/2018 | 09:50

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πουλάτων «Ο Άγιος Παντελεήμων» στα γραφεία της Ο.Κ.Ι.Σ. στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά η πίτα ήταν απλώς μια καλή αφορμή για αντάμωμα των συγχωριανών μας που κατοικούν στην πρωτεύουσα, ανταλλαγή ευχών και φυσικά συζήτηση για τα μείζονα θέματα που αφορούν στο χωριό μας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Μαζαράκης, καλωσόρισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τους παρευρισκόμενους και αφού τους ευχήθηκε καλή χρονιά έκανε μια μικρή αναφορά, εν είδει απολογισμού, στις δράσεις του Συλλόγου που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής και είναι ένας από τους μακροβιότερους της Κεφαλλονιάς. Ταυτόχρονα τόνισε για ακόμη μια φορά την ανάγκη ανανέωσής του με νέα μέλη, ιδίως από τις τάξεις της νεολαίας, ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία του πραγματοποιώντας τη βασική του αποστολή, ήτοι να καταστεί φορέας ανάπτυξης και πολιτισμού για τα Πουλάτα.

Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος κ. Παντελής Καλαφάτης και όλοι οι παρευρισκόμενοι, αναφέρθηκαν στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας του Συλλόγου με την Τοπική Κοινότητα αλλά και στήριξης τόσο της ιδιαίτερα επιτυχημένης Γιορτής Παλαιού Χωριού στα προσεισμικά Πουλάτα, όσο και του παραδοσιακού κεράσματος την παραμονή της εορτής του πολιούχου μας Αγίου Παντελεήμονα.

Στην εκδήλωση που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι προσφέρθηκαν μεζέδες που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Συλλόγου και άφθονο ντόπιο κρασί.

Πηγή: poulatakefalonias.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ