Από το γεωπόνο Θανάση Σκλαβούνο
Με εξαιρετική επιτυχία η ενημέρωση και η πρακτική άσκηση των ελαιοπαραγωγών στα Τρωιαννάτα
Οικολογία
15/11/2018 | 11:31

Εξαιρετική επιτυχία είχε η ενημέρωση των ελαιοπαραγωγών και η πρακτική άσκηση για το κλάδεμα της ελιάς που πραγματοποιήθηκε σε ελαιοστάσιο στον κάμπο των Τρωιαννάτων, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
Η ενημέρωση του γεωπόνου κ. Θανάση Σκλαβούνου ήταν άκρως ενδιαφέρουσα για το κλάδεμα καρποφορίας των ελαιοδένδρων που σε συνδυασμό με τις ερωτήσεις και την κατάθεση της εμπειρίας των συμμετεχόντων έδωσαν ένα ουσιαστικό και ενδιαφέρον αποτέλεσμα .
Η ουσιαστική ενημέρωση των μελών μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου αγρότη για την καλλιέργεια της ελιάς , που αποτελεί μία πατροπαράδοτη καλλιέργεια του τόπου μας , αποτελεί για μας μία υποχρέωση και ένα καθήκον το οποίο με κάθε πρόσφορο μέσο προσπαθούμε να το μεταδώσουμε ,ιδιαίτερα δε στους νέους .
Αυτό συμβάλει στην αναβάθμιση των αγροτών μας αλλά και στην ουσιαστική ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και γενικά της οικονομίας του τόπου μας .
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον γεωπόνο κ. Θανάση Σκλαβούνο αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στην τόσο ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΡΩΙΑΝΝΑΤΩΝ

Από το ΔΣ του συλλόγου μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ