Στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου
Με Δάγκα και Αλιβιζάτο η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ [εικόνες]
Πολιτική
04/07/2019 | 01:52

Ρεπορτάζ // Ανδρέας Αρβανιτάκης

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΚΚΕ, στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου. Το παρών έδωσαν στελέχη, μέλη και υποστηρικτές του κόμματος από όλο το νησί. Ομιλητές ήταν η Βιβή Δάγκα υποψήφια βουλευτής επικρατείας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Διονύσης Αλιβιζάτος μέλος της επιτροπής Δυτικής Ελλάδος και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Κατά την ομιλία της η κα Δάγκα κάλεσε τον λαό να στηρίξει με την ψήφο του το ΚΚΕ, την μόνη δύναμη αντίστασης και ουσιαστικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων του. Χαρακτήρισε ψεύτικο το δίλημμα ανάμεσα σε  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τονίζοντας πως, αμφότερα τα δύο κόμματα, μοναδικό στόχο έχουν την εξασφάλιση των συμφερόντων του κεφαλαίου και των μονοπωλίων. Επίσης αναφέρθηκε και στα μικρότερα κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ, το οποίο είναι έτοιμο να δώσει στήριξη ή ανοχή ακόμα και σε μια κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και το Μέρα25 του Γιάνη Βαρουφάκη, υπενθυμίζοντας την κυβέρνηση καρικατούρα του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Συνοψίζοντας τη θέση του κόμματος ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου η κα Δάγκα τόνισε πως υπάρχουν τέσσερα μνημονιακά κόμματα ήτοι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Μερα25 και δύο φασιστικής ιδεολογίας η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Λύση. Με βάσει τα παραπάνω χαρακτήρισε το ΚΚΕ ως την μόνη εναλλακτική λύση.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ομιλία του κ. Αλιβιζάτου, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολλές και συχνές περιπτώσεις εκμετάλλευσης που υφίστανται οι εργαζόμενοι από τους κεφαλαιούχους επιχειρηματίες. Στην πλάτη των εργαζομένων βλέπουν τα κέρδη τους να αυξάνονται πάντα με την πλάτη της ελληνικής κυβέρνησης, είτε με κορμό τη ΝΔ είτε με το ΣΥΡΙΖΑ.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer