Με χορό, σουβλάκια και πολλά λουλούδια υποδέχτηκαν τον Μάη στην παραλία του Λουρδά
Κοινωνία
02/05/2018 | 10:49

Με έναν καιρό που θύμιζε περισσότερο καλοκαίρι παρά άνοιξη, με χορό, σουβλάκια και πολλά λουλούδια υποδεχτήκαμε τον ερχομό της άνοιξης και του καλοκαιριού μαζί με τη νέα σεζόν.

Γέμισε η παραλία του Λουρδά λες και ήταν Αύγουστος, με το πρόβλημα της στάθμευσης να αναδεικνύεται πριν της ώρας του… Από νωρίς ντόπιοι και ξένοι, εκμεταλλευόμενοι τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό, (πολλοί βούτηξαν στα ήρεμα νερά της θάλασσας), γέμισαν τον παραλιακό δρόμο κάνοντας τη βόλτα τους και ψωνίζοντας λουλούδια από την μεγάλη ποικιλία του ανθοπωλείου Μπενετάτου, με τελικό προορισμό τα τραπεζάκια που είχαν στηθεί από τον σύλλογο για την γιορτή.

Πρόβλημα ο καυτός ήλιος, που λύθηκε μετά από παρέμβαση του συλλόγου που έφερε ομπρέλες. Τα εδέσματα συνοδεία κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών καταναλώθηκαν υπό τους ήχους μουσικής και παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα του Π.Σ. Βλαχάτων “Ο ΑΙΝΟΣ” και του διοργανωτή Π.Σ. Λουρδάτων “Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ”. Τα παιδιά μαγεμένα από τον κλόουν, που επιστρατεύθηκε από τον σύλλογο, και τα κόλπα του με τα μπαλόνια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, ο οποίος υποσχέθηκε τη λύση αρκετών από τα προβλήματα που αναδεικνύονται με την έλευση του καλοκαιριού, όπως σκουπίδια, υποδομές για την Γαλάζια Σημαία και άλλα φλέγοντα ζητήματα που αναζητούν τη λύση τους.

Η εκδήλωση έγινε με τη συμμετοχή του ανθοπωλείου “Μπενετάτος”, το χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ. Βλαχάτων “Ο ΑΙΝΟΣ”, με το βάρος της διοργάνωσης να την έχει ο Π.Σ. Λουρδάτων “Ο ΠΛΑΤΑΤΑΝΟΣ”, με την υπoστήριξη της ΚΕΔΗΚΕ.

Πηγή: lourdas.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer