Με χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 1ου Διεθνούς OPEN Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑΜεΑ [εικόνες]
Αθλητισμός
03/10/2022 | 10:38

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Σε χαρούμενο κλίμα, γεμάτο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 1ου Διεθνούς OPEN Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑΜεΑ το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Mediteranee στην Λάσση.

Κατά την τελετή η ΕΑΟΜ – ΑΜεΑ απένειμε τιμητικές πλακέτες στην περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, την οποία παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς, καθότι απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων η ίδια, στον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρο Τραυλό και στον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο για την προσφορά τους, ενώ βραβείο έλαβαν και ο τεχνικός απεσταλμένος της ITTF Tomas Varga και ο επικεφαλής διαιτητής της διοργάνωσης Francesco Nuzzo.
Επιπλέον, απονεμήθηκαν βραβεία για την καλύτερη επίδοση στους κάτωθι αθλητές. Στις γυναίκες με καρότσι αναπηρίας στην Alexandra Saint Pierre από τη Γαλλία και στους άνδρες με καρότσι αναπηρίας στον Sylvain Noel επίσης από τη Γαλλία.
Στις όρθια διαγωνιζόμενες γυναίκες στην Alexa Szitacs από την Ουγγαρία και στους όρθια διαγωνιζόμενους άνδρες στον Matteo Parenzan από την Ιταλία.
Για μία ακόμη φορά πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη τέλεση των αγώνων και φυσικά απόλυτος σεβασμός σε όλους τους αθλητές, οι οποίοι αποτελούν υποδείγματα ψυχικής δύναμης.
Ελπίζουμε το εν λόγω γεγονός να αποτελέσει θεσμό για το νησί μας.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr  είναι του Neil Jackson.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer