Με απόλυτη επιτυχία η 37η Χορωδιακή Συνάντηση στην Κεφαλονιά – Ευχαριστήριο
Πολιτισμός
30/09/2022 | 11:38

24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022  Έγινε με απόλυτη επιτυχία , οργανωτική και καλλιτεχνική , η 37ηΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , που διοργάνωσε η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου , σε συνδιοργάνωση με την Π. Εν. Κεφαλονιάς της ΠΙΝ. και την ευγενική στήριξη των Δήμων Αργοστολίου , Ληξουρίου και Σάμης , στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι .

Κρίνοντας από τις απόψεις και τις εκδηλώσεις του πολυάριθμου κοινού που παραβρέθηκε , των μελών των φιλοξενούμενων χορωδιών , αλλά και την δική μας άμεση εμπειρία , η φετινή μας διοργάνωση διεκδικεί θέση στις πιο πετυχημένες των τελευταίων χρόνων .

Η συμμετοχή της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΤΕΤΤΑΦΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ , της ΧΟΡΩΔΙΑΑΣ ‘ΟΡΦΕΑΣ΄ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , της ΧΟΡΩΔΙΑΣ του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ , της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ , της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ,της ΑΝΡΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ και της ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του συλλόγου μας , στόλισαν μουσικά μια υπέροχη συνάντηση , που μας έφερε πολύ κοντά , όλους εμάς που αγαπάμε και υπηρετούμε την χορωδιακή μουσική και ευχαρίστησαν απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές μας .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους :

Π. Εν. Κεφαλονιάς της ΠΙΝ. , τους Δήμους Αργοστολίου , Ληξουρίου και Σάμης

Τους χορηγούς μας :

Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς , Παναγή Ατσάρο , Αφους Σταμούλη , Ξενοδοχείο ΜΟΥΙΚΗΣ ,

Για την βοήθεια και την στήριξή τους .

Ελπίζουμε η αναγνώριση της προσπάθειάς μας αυτής από το κοινό και τους φορείς ,να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα για την βελτίωση του επιπέδου μας και να μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να την παρουσιάζουμε με τον καλύτερο τρόπο .

Στις 13-15/10/22 η Ανδρική Χορωδία με την Μαντολινάτα Ενηλίκων του Συλλόγου , θα εκπροσωπήσει το νησί μας σε Επτανησιακό Φεστιβάλ στην Κέρκυρα , με την Στήριξη της Π. Εν. Κεφαλονιάς της ΠΙΝ.

Ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου , αρχίζουν οι εγγραφές και τα μαθήματα σε όλα τα Τμήματα του συλλόγου στην Λέσχη μας στην Λάσση .

Ευχόμαστε μια καλή νέα Μουσική – Χορωδιακή Περίοδο 2022 – 2023 !!!

 

Το ΔΣ.

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer