Μαζί στο καράβι για Κεφαλονιά Φαραντούρης -Αχτσιόγλου και στον …ορίζοντα εκλογές!
Πολιτική
29/06/2022 | 16:33

Αποτελεί κοινό μυστικό στους παροικούντες την πολιτική Ιερουσαλήμ ότι ο Νίκος Φαραντούρης θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές στην μονοεδρική της Κεφαλονιάς.

Τον είδαμε το τελευταίο διάστημα να πυκνώνει τις εμφανίσεις του σε όλο το νησί, να γίνεται γνωστός μέσα από τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης κυρίως για θέματα της ενέργειας που γνωρίζει καλά, καθώς και να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ekefalonia ο Νίκος Φαραντούρης έχει δηλώσει στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα την επιθυμία του να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Το ίδιο δηλώνει σε κάθε του επαφή με τα στελέχη του κόμματος στην Κεφαλονιά.

Στο πλαίσιο αυτό και με ορίζοντα τις κάλπες που ενδεχομένως στηθούν το φθινόπωρο θα συμμετέχει σε εκδήλωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ που θα γίνει αύριο Πέμπτη, στις 7:30 το απόγευμα, στο Μπαστούνι στο Αργοστόλι, με κεντρική ομιλήτρια το κορυφαίο στέλεχος της αντιπολίτευσης Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως μάλιστα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Φαραντούρης από το πλοίο για Κεφαλονιά υπάρχουν πολλά χαμόγελα στο κόμμα της αντιπολίτευσης μετά από τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Φαραντούρη μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου:

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer