Μαριάννα Τουμαζάτου: Πρώτη επιλαχούσα στα Δυτικά της Αθήνας –Το μεγάλο ευχαριστώ σε όσους την στήριξαν
Βουλευτικές Εκλογές 2023
27/05/2023 | 08:55

Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου κάθε μία και κάθε έναν ξεχωριστά, για τη στήριξη στο πρόσωπό μου την 21η Μαΐου. Οι 10.117 σταυροί που μου δώσατε -στην έως τώρα καταμέτρηση- μου δίνουν ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσω με τόλμη και ζήλο να μάχομαι, στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας. Της μοναδικής παράταξης που έχει αποδείξει πως μπορεί να εγγυηθεί την εθνική ασφάλεια και να χτίσει το δρόμο της ανάπτυξης για όλους.

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί νίκη ολόκληρου του ελληνικού λαού, που επιστέγασε με την ψήφο του την επιθυμία μίας ισχυρής και αυτοδύναμης Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Του Πρωθυπουργού της λογικής, του σχεδίου, της σκληρής δουλειάς, της αποτελεσματικότητας και του οράματος, που ανανέωσε και μεγάλωσε την παράταξη όπως ακριβώς είχε δεσμευθεί.

Τίποτα όμως δεν έχει ακόμα τελειώσει. Οι εκλογές του Ιουνίου είναι εξίσου σημαντικές με αυτές του Μαΐου. Η κάλπη θα είναι και πάλι άδεια και για αυτό δεν χρειάζεται να εφησυχαζόμαστε σε καμία περίπτωση. Θα πρέπει όλοι μαζί να τρέξουμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη για να πετύχουμε τη νίκη που θα οδηγήσει στην προκοπή και ευημερία του έθνους μας.

 

Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία – Ισχυρή Ελλάδα!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer