Μαρία Δρυ: Σοβαρός κίνδυνος για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Πολιτική
30/09/2023 | 10:22

Σοβαρός κίνδυνος για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δυστυχώς οι μεταφορές δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα των μαθητών/τριών στα σχολεία.

Χωρίς παροχή υπηρεσιών Καθαριότητας παραμένουν η Α/θμια και η Β/θμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κέρκυρας και Ζακύνθου, καθώς για ακόμα μια φορά η Περιφερειακή Αρχή καθυστέρησε να δώσει λύση στο κενό που η ίδια δημιούργησε καταργώντας από το Οργανόγραμμά της την Υπηρεσία Καθαριότητας στη φιλοσοφία μιας ακατανόητης πολιτικής. Και ενώ κατάργησε την εν λόγω υπηρεσία, δε φρόντισε να καλύψει τις ανάγκες καθαρισμού.

Δραματικές διαστάσεις έχει λάβει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού καθώς για οκτώ μήνες τόσο η Α/θμια όσο και η Β/θμια Εκπαίδευση υποφέρουν από παντελή απουσία υπηρεσιών καθαριότητας.

Παράλληλα και τη φετινή σχολική χρονιά υποφέρει το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. (δομή με τεράστιο κοινωνικό πρόσημο) το οποίο έφθασε στο σημείο να κλείσει λόγω και της εμφάνισης τρωκτικών και του φόβου των κρουσμάτων λεπτοσπείρωσης που δυστυχώς εμφανίστηκαν στον νομό μας και κόστισαν ανθρώπινες ζωές.

Θα εκτιμούσαμε τις εξηγήσεις της κ. Κράτσα λίγες μέρες πριν τις εκλογές… ένω παράλληλα διαφημίζει πως «όλα λειτουργούν ρολοϊ»(!)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer