Η «βαρκαρόλα» των αδελφών Καραβιώτη
Μαγική βραδιά χθες στην “αρχόντισσα” της Κεφαλονιάς, την Άσσο [εικόνες]
25/08/2018 | 10:01

Στην μαγευτική Ασσο χθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια μοναδική βραδιά με τους αδελφούς Καραβιώτη να σκορπίζουν μέσα απο την θάλασσα (περιφερόταν με γεμάτο φώτα καίκι γύρω γύρω στο λιμάνι επί ώρα τργουδώντας) πανέμορφα ρομαντικά κεφαλονίτικα τραγούδια που τα τραγούδούσε όλη η κατάμεστη απο κόσμό Ασσο. Μαζί του πολλές βάρκες με μπαλόνια και φώτα έδιναν μια ξεχωριστή ρομαντική νότα στην βραδιά. Δίκαια θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν η καλύτερη εκδήλωση του φετινού Καλοκαιριού τόσο για την ποιότητα όσο και την ποσότητα που αποτέλεσε εκπληκτικό σημείο αναφοράς στο γραφικότατο λιμάνι.

Η «βαρκαρόλα» των αδελφών Καραβιώτη συνεχίσθηκε με υπέροχα τραγούδια σε περατζάδα κατά μήκος του λιμανιού όπου ο κόσμος τους «έλουζε» κυριολεκτικά με τριαντάφυλλα. Βεβαίως η βραδιά συνεχίσθηκε με χορό στην όμορφη διαμορφωμένη με κάτασπρα τραπέζια πλατεία του χωριού. Ο κόσμος φέτος ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία.

Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της καταπληκτικής βραδιάς, κυρίως στον πολιτιστικό -εξωραϊστικό σύλλογο «Η Άσσος» αλλά και στην ΚΕΔΗΚΕ.

Οι φωτό είναι του Παύλου Σκλαβούνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ