Οι λυρικοί καλλιτέχνες Αντώνης Κορωναίος και Λίτσα Λότσαρη υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους εντυπωσιάζοντας τους συμπατριώτες μας
Μαγική Λυρική βραδιά στο θέατρο (βίντεο)
Πολιτισμός
18/08/2013 | 12:55

Του Παναγή Φωκά

Μια μαγική και υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου. Οι λυρικοί καλλιτέχνες Αντώνης Κορωναίος (Τενόρος) και Λίτσα Λότσαρη (Υψίφωνος) υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους εντυπωσιάζοντας τους συμπατριώτες μας που κατέκλεισαν στη κυριολεξία τον «Κέφαλο». Την λυρική βραδιά που ήταν αφιερωμένη σε τραγούδια αγάπης απ΄ όλο το κόσμο, συνδιοργάνωσε το Σωματείο «Λυσίππη» και η Πρόεδρός του, περιφερειακή σύμβουλος κα Ειρήνη Στεφάτου.

stefatou_lotsarh

Η συναυλία που παρουσιάστηκε σε δύο μέρη, μουσικές του κόσμου και «παλιά Αθήνα – Ελληνικός κινηματογράφος» άφησε τους καλλιτέχνες με τη συνοδεία της ορχήστρας να μαγέψουν το απαιτητικό κοινό. Ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης αν και είχε σπασμένο το χέρι του, έδωσε μαθήματα ψυχής διευθύνοντας την εκπληκτική ορχήστρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θέατρο ήταν κατάμεστο. Όσοι δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν, χθες Σάββατο, εισιτήρια θα έχουν την ευκαιρία και σήμερα να παρακολουθήσουν τη μεγάλη λυρική συναυλία στις 21.00! Στην συναυλία παρευρέθηκαν πολλοί ομογενείς, μεταξύ αυτών και  ο Πρόεδρος της Ατλάντικ Μπανκ Σπύρος Βουτσινάς με την σύζυγο του Αριστέα.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο του e-kefalonia.net.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer