Τον... μύθο τους στην Ελλάδα και, για την ακρίβεια, στα νησιά του Ιονίου, ζουν εδώ και λίγες ώρες η Madonna και ο Giorgio Armani!
Madonna και Armani κάνουν βουτιές στο Ιόνιο!
Κοινωνία
17/07/2013 | 11:19

Τον… μύθο τους στην Ελλάδα και, για την ακρίβεια, στα νησιά του Ιονίου, ζουν εδώ και λίγες ώρες η Madonna και ο Giorgio Armani!

Ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής φέρεται να απολαμβάνει τον ήλιο, την θάλασσα και τις ομορφιές της Λευκάδας με το επιβλητικό 65 μέτρων γιότ του.

Το «Main», με την λιτή πλην εκλεπτυσμένη διακόσμηση, έγινε αντιληπτό από κατοίκους του νησιού, ενώ ο Armani έχει μαζί του φιλικά του πρόσωπα.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες λένε πως η Madonna έφτασε επιτέλους στην Ιθάκη, 12 χρόνια μετά την πρώτη της παραμονή στο νησί.

Με τα παιδιά, τον κατά 25 χρόνια νεότερο σύντροφο και τον προσωπικό της γυμναστή λέγεται ότι κατέφτασε με ελικόπτερο η «βασίλισσα της ποπ», η οποία, θα μείνει στο αρχοντικό γνωστής οικογενείας στην περιοχή Βαθύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πάτησαν στο νησί, η Madge και η παρέα της επιβιβάστηκαν σε θαλαμηγό και κατευθύνθηκαν στην παραλία του Σχίνου, ενώ επιθυμία τους είναι να μείνουν μακριά από τα φλας.

Πηγή: star.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer