Από τους "σκληρούς" του Μεγάρου
Λούκας Νιφοράτος: “Με τον Παρίση μέχρι να βγει η ψυχή μου”
17/11/2018 | 12:02

Είναι γεγονός ότι κάποιοι από τους πιο σκληροπυρηνικούς υποστηριχτές του Παρίση είναι ορισμένα πρόσωπα που δεν του χαρίζονται ούτε τον καλοπιάνουν ενώ πολλές φορές έχουν έρθει και σε ευθεία σύγκρουση μαζί του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος που αν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τινάξει στον αέρα προγραμματισμούς της Δημοτικής Αρχής, εντούτοις τις κρίσιμες στιγμές είναι πάντα στο πλευρό του Δημάρχου Κεφαλονιάς με το γνωστό μαχητικό του στιλ.

Σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή ο Λούκας Νιφοράτος εξήρε το έργο που έχει τελεστεί στον Δήμο Κεφαλονιάς ενώ σε παρέες του εξομολογείται ότι: “Θα πάω με τον Παρίση μέχρι τέλους”. “Δεν θα αφήσω να αναστηθούν οι πολιτικές συμμορίες που διοικούσαν την Κεφαλονιά στο παρελθόν”. Κρατάει χρόνια η πολιτική βεντέτα του Λούκα Νιφοράτου με τον Μάκη Φόρτε και ο νυν Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου έχει ορκιστεί πως όσο ζει δεν θα αφήσει το Φόρτε να ξαναδεί καρέκλα εξουσίας, για τον οποίο Φόρτε δηλώνει ευθαρσώς ότι “έχω πολλά ράμματα για την γούνα του και αν χρειαστεί θα δώσω στον Φόρτε αυτό που ζητάει”!!!

Και μην ξεχνάμε ότι ο Λούκας Νιφοράτος στο Αργοστόλι μετράει πολύ καθώς επί δύο συνεχείς και δύσκολες αναμετρήσεις κατέκτησε άνετη πρωτιά στη μάχη της Δημοτικής Ενότητας της πρωτεύουσας του Δήμου Κεφαλονιάς.

Πηγή: portoni.gr