Φαίνεται ότι οι σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου έχουν να περάσουν χρόνια από την περιφέρεια για να δουν πως κατάντησαν την παραγωγή.
Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο!
Πολιτική
16/01/2012 | 18:04

Της Σοφίας Λουκερη

Ακόμα και αυτές τις δύσκολες ημέρες το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του δείχνουν ότι είναι αμετανόητοι.
Την ώρα που όλα τα νοικοκυριά σπαράσσονται από τα χρέη και την ανέχεια, ο Γιώργος Παπανδρέου και το κόμμα του ασχολούνται με το ποιος θα είναι ο ηγέτης της παράταξης που χρεοκόπησε την Ελλάδα.
Τσακώνονται χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο λαός. Είναι βέβαιο ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με την ελληνική πραγματικότητα μιλώντας ακόμα και σήμερα για πράσινη ανάπτυξη και για ενίσχυση της παραγωγής.
 Φαίνεται ότι οι σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου έχουν να περάσουν χρόνια από την περιφέρεια για να δουν πως κατάντησαν την παραγωγή και τον αγρότη (υπάρχουν αγρότες για παράδειγμα στην Κεφαλονιά & στην Ιθάκη που δεν έχουν πάρει εδώ και χρόνια τις επιδοτήσεις τους ενώ έχουν εγκριθεί).
‘Ολοι αυτοί που μιλούν για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η μείωση των μισθών κάνει τη χώρα μας ανταγωνιστική, δεν έχουν επαφή ούτε με την οικονομική επιστήμη αλλά ούτε και με τους εργαζόμενους.
Αυτός που δεν έχει μιλήσει ακόμα είναι ο λαός, και πρέπει να το κάνει άμεσα, αυτός είναι που θα αποφασίσει για το μέλλον του και όχι εκείνοι που εδώ και δύο χρόνια του έχουν γυρίσει την πλάτη.
My social id is zsilverlight and imran’s trymobilespy.com/spy-facebook/ is imhassan

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer