Λιμάνι Πειραιά: Απίστευτη περιπέτεια για την γυναίκα που άφησαν έξω από το πλοίο με τα παιδιά της – Οργή από τον σύζυγό της
Κοινωνία
27/09/2023 | 09:40

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, εκεί όπου δεν άφησαν μητέρα με δύο παιδιά να ταξιδέψει, ζητώντας της χαρτιά.

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για τη μητέρα με τα δυο παιδιά που δεν ταξίδεψε χθες το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά καθώς το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που κρατούσε η γυναίκα δεν αναγνωρίστηκε ως επίσημο έγγραφο από το λιμεναρχείο για την ταυτοποίηση των παιδιών της.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο σύζυγος της γυναίκας που βρίσκεται στη Γερμανία, Μαρίνος Μπατζαλής, η περιπέτεια ήταν απίστευτη για τη σύζυγό του όταν είδε το καράβι να φεύγει κι εκείνη χωρίς χρήματα στην τσέπη και με δυο μικρά παιδιά να κλαίνε δεν είχε πού να πάει και πού να μείνει καθώς δεν είχε κανένα γνωστό στην Αθήνα.

«Η κατάσταση ήταν τραγική, σοκαρισμένη για την περιπέτεια που βίωνε προσπαθούσε να βρει μια άκρη έχοντας τα δυο παιδιά μαζί της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν ταξίδευαν. Για καλή της τύχη υπήρχε ένας γνωστός της πάνω στο καράβι που επρόκειτο κι εκείνος να ταξιδέψει και είδε τι ακριβώς συνέβαινε στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και προθυμοποιήθηκε να χάσει το καράβι, να μείνει μαζί της, να την πάει σε ένα ξενοδοχείο και να πληρώσει από την τσέπη του τη διαμονή αλλιώς δεν ξέρω πώς θα περνούσαν τη βραδιά»! Κανένα ενδιαφέρον ούτε από την εταιρία ούτε από το λιμενικό λέει στο cretalive και εξηγεί πως αν έκριναν οι λιμενικοί ότι πράγματι υπήρχε θέμα ταυτοποίησης των παιδιών δεν έπρεπε να την αφήσουν να φύγει αλλά να την πάνε στα κρατητήρια κι εκεί αφού κάνουν έναν έλεγχο ταυτοποίησης να δούνε τι θα κάνουν.

Η περιπέτεια πάντως για την οικογένεια Μπατζαλή φτάνει στο τέλος της αφού σήμερα το πρωί πήγε σε ΚΕΠ στον Πειραιά έβγαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και απόψε μπαίνει στο πλοίο της γραμμής και επιστρέφει στο σπίτι της.

 

Πηγή: topontiki.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer