Ληξούρι: Συγκινεί η ιστορία του Μάκη -Μαζεύει πλαστικά αγοράζοντας αναπηρικό αμαξίδιο στο γηροκομείο
Κοινωνία
14/01/2022 | 10:37

Σε μια εποχή γενικότερης κρίσης των αρχών και των αξιών, που έχει χαθεί η έννοια του παραδείγματος έχουμε ένα συμπολίτη μας, ένα παιδί με ειδικές ικανότητες και δεξιότητες να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
Είναι ο Μάκης ο Παπαδάτος.

Ο Μάκης που όλοι μας γνωρίζουμε, εδώ και χρόνια έχει βάλει ένα στόχο ζωής που τον υπηρετεί με συνέπεια και καθημερινό ενδιαφέρον.
Συγκεντρώνει από όλα τα καταστήματα, τις υπηρεσίες και τα σπίτια πλαστικά καπάκια τα οποία στέλνει σε εταιρεία στη Βόρεια Ελλάδα και του στέλνουν αναπηρικά αμαξίδια!

Ο Μάκης Παπαδάτος

Πριν λίγες μέρες παρέλαβε και παρέδωσε στο γηροκομείο Ληξουρίου το δεύτερο αναπηρικό αμαξίδιο που κατάφερε να εξασφαλίσει, ενώ το προηγούμενο το έδωσε στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.
Με την επιμονή του να πετύχει το στόχο του, έχει “αναγκάσει” ένα ολόκληρο Δήμο να μαζεύει καπάκια για να τα δώσει στο Μάκη που όλοι ξέρουμε ότι θα περάσει κάποια στιγμή μέσα στη μέρα!!

Με τις πράξεις του μας δείχνει το δρόμο και αποδεικνύει ότι όταν κάτι το θέλουμε πολύ μπορούμε να το πετύχουμε αρκεί να το πιστέψουμε!!

Ευχαριστούμε Μάκη, σου είμαστε ευγνώμονες!!
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer