Η ετερόκλιτη συμμαχία έληξε άδοξα
Ληξούρι: Σκωτσέζικο ντους για Ρουχωτά και Αραβαντινό το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο
Πολιτική
26/01/2021 | 11:38
Σκωτσέζικο ντους  για Ρουχωτά και Αραβαντινό το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του νέου ΦΟΣΔΑ. Με δεδομένο ότι η Λαϊκή Συσπείρωση έχει τελείως διαφορετική άποψη άρα και ψήφισμα είχαν την εντύπωση ότι με τον αριθμό των δέκα συμβούλων τους θα πέρναγαν το δικό τους ψήφισμα. Φευ ….

            Η παρουσία των κ. Κράτσα και κ. Μοθωναίου δίνοντας χρήσιμες διευκρινήσεις, ο γραφικός πλέον βερμπαλισμός του Αραβαντινού αλλά και η παντογνωσία του Ρουχωτά αντέστρεψαν το κλίμα.  Βεντούρας , Αραβαντινός -Ζαφείρης και Πρεντάνος δεν υιοθέτησαν το ψήφισμα που πρόβλεπε « διακοπή της οικονομικής συμμέτοχης του Δήμου στον ΦΟΣΔΑ»  αφού πολύ  σωστά αυτό θα έβαζε σε κίνδυνο την αποκομιδή των σκουπιδιών στην πόλη του Ληξουρίου αλλά ψήφισαν υπέρ  της πρότασης της δημοτικής αρχής  ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του. Μαξιμαλιστικές κορώνες, φανφάρες και τυμπανοκρουσίες ευτυχώς για τους πολίτες χθες δεν βρήκαν ευήκοα ώτα.

            Κάνοντας πολιτική ανάλυση της χθεσινής ψηφοφορίας  Βεντούρας Νέστωρας και Αραβαντινός Ζαφείρης Νικόλαος έδειξαν σημάδια έντονης πολιτικής προσωπικότητας και σοβαρής παρουσίας με επιχειρήματα που δεν διστάζει να αντισταθεί σε οπισθοδρομικές πρακτικές . Τέτοιες φωνές είναι χρήσιμες για το καλό του τόπου. Για άλλη μια φορά η ετερόκλιτη συμμαχία Αραβαντινού Ρουχωτα έληξε άδοξα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer