Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να απογραφούν, πρέπει να καταθέσουν εντός της ημέρας το "Απογραφικό Δελτίο" που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ, σε Κατάστημα Τράπεζας ή στα ΕΛ.ΤΑ. που επιθυμούν να καταβάλλεται η σύνταξή.
Λήγει σήμερα η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΓΑ
Κοινωνία
11/03/2011 | 08:38

Λήγει σήμερα, η παράταση που έχει δοθεί από τον ΟΓΑ, για την απογραφή και την ένταξη των συνταξιούχων…
στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων του ΟΓΑ με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού.

Ένας μικρός αριθμός συνταξιούχων του ΟΓΑ, δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα και ο Οργανισμός ενημερώνει τους συνταξιούχους του ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση για την ένταξή τους στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να απογραφούν, πρέπει να καταθέσουν εντός της ημέρας το “Απογραφικό Δελτίο” που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ, σε Κατάστημα Τράπεζας ή στα ΕΛ.ΤΑ. που επιθυμούν να καταβάλλεται η σύνταξή. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να εισπράξουν τη σύνταξή τους αφού ο ΟΓΑ έχει ανακοινώσει ότι, η καταβολή των συντάξεων μηνός Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μόνο με πίστωση του λογαριασμού τους.

Για την απογραφή απαιτούνται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.

Πηγή: minagric.gr Top log in or register to post oct 10 2 kjrq 10/10/2016 – 06 41 I would encourage his parent I would encourage his www.justdomyhomework.com homework assignment parent to work with him directly

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer