Τα προβλήματα μετά την άρση των μέτρων
Levante Ferries: Δεν επαναλειτουργεί η γραμμή Πάτρα -Σάμη από 1η Ιουνίου -Ανησυχία και προβληματισμός από επαγγελματίες και επιβάτες
Κοινωνία
27/05/2020 | 08:44

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν την επαναλειτουργία της γραμμής Πάτρα -Σάμη από 1η Ιουνίου ο εκπρόσωπος της εταιρίας Levante Ferries Γιάννης Πυλαρινός.

Ο κ. Πυλαρινός μιλώντας στο kefaloniapress ξεκαθάρισε ότι η εταιρία προχωράει σταδιακά στην αύξηση των δρομολογίων τα οποία αποφασίζονται αποκλειστικά από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Παράλληλα, τονίζει ότι η μετακίνηση των επιβατών που έχει ξεκινήσει από τις 25 Μαΐου δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Από την άλλη έντονες είναι οι αντιδράσεις από επαγγελματίες οδηγούς που λένε ότι μπορεί να περιμένουν αρκετές ώρες στην Κυλλήνη ώστε να επιβιβαστούν σε κάποιο δρομολόγιο για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να σχηματίζεται ουρά από νταλίκες.

Έντονη επίσης ανησυχία υπάρχει και στους ετεροδημότες από την Αθήνα και τη Πάτρα που θέλουν να ταξιδέψουν  το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα νησιά μας. Δεν υπάρχει ακόμη καμία ενημέρωση για το αν θα γίνει αύξηση των δρομολογίων από και προς Κεφαλονιά. Με δεδομένο τα περιοριστικά μέτρα του 50% της πληρότητας στα πλοία πολλοί επισκέπτες του τριημέρου φοβούνται ότι θα «κολλήσουν» στην Κυλλήνη.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες την επίσημη ενημέρωση της εταιρίας για την αύξηση ή μη των δρομολογίων στην Κεφαλονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer