Λευτέρης Στελλάτος: Το παπαδοπαίδι που διεκδικεί μία θέση στην Περιφέρεια -Η άγνωστη σχέση του με την εκκλησία [εικόνες]
Εκκλησία
21/09/2023 | 22:30

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λευτέρης Στελλάτος, κατά τον αγιασμό των νέων γραφείων του ΦΟΔΣΑ, ξάφνιασε τους παρευρισκόμενους καθώς έκανε χρέη ιεροψάλτη και μάλιστα με άριστα αποτελέσματα. Στο τέλος των εγκαινίων δέχτηκε τα θετικά σχόλια των καλεσμένων καθώς και την απορία για τις ψαλτικές του ικανότητες.

Το ekefalonia.gr σήμερα αποκαλύπτει τη βαθιά σχέση του Λευτέρη με την εκκλησία. Λίγοι γνωρίζουν ότι ο πατέρας του Λευτέρη είναι αδελφός του συμπατριώτη μας Επίσκοπου Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου. Από μικρό παιδί ο Λευτέρης μέσα στην εκκλησία τόσο στην Πάτρα όσο και στο πατρικό των Στελλάτων, τα Καμπιτσάτα!

 

Σε ερώτηση του ekefalonia για τη σχέση του με την εκκλησία αυθόρμητα μας απαντά ότι η σχέση που έχει με την εκκλησία είναι βαθιά προσωπική και δεν τη διαφημίζει, ωστόσο μιλάει με λόγια αγάπης και σεβασμού για το θείο του, Επίσκοπο Κερνίτσης Χρύσανθο και το τεράστιο έργο που επιτελεί στην Πάτρα.

Σημείωση: Ο Λευτέρης Στελλάτος είναι υποψήφιος με την Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer