Λευτέρης Κρητικός: Για τη Βιργινία… -Νέα νίκη στη μάχη κατά των funds
Οικονομία
10/07/2024 | 19:25

Η Βιργινία είναι ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Από τις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις που η ιδεολογία συναντά τη στάση ζωής. Πριν χρόνια έλαβε ένα στεγαστικό δάνειο για την απόκτηση κατοικίας. Λίγους μήνες αργότερα, χάνει το σύζυγό της και μεγαλώνει μόνη τα τρία ανήλικα παιδιά της.

Καλείται να επιλέξει μεταξύ της μόρφωσης των παιδιών της και των δόσεων του στεγαστικού δανείου. Επιλέγει το πρώτο. Τα παιδιά της διακεκριμένοι επιστήμονες σήμερα, απόφοιτοι Δημοσίων Πανεπιστημίων.

Όμως τα funds δεν έχουν ευαισθησίες… Πριν λίγους μήνες, η Βιργινία έλαβε κατασχετήριο για το πλειστηριασμό της κύριας κατοικίας της. Το Δικαστήριο μετά την άσκηση ανακοπής, αξιολογώντας τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, χαρακτήρισε ως καταχρηστική πράξη τη διενέργεια κατάσχεσης και ακύρωσε το πλειστηριασμό που θα πραγματοποιείτο σήμερα το πρωί.

 

Στην Ελλάδα του 2024, οι αγωνιστές της καθημερινότητας δε θα γραφτούν στα βιβλία της ιστορίας. Είναι ανώνυμοι, στέκονται δίπλα μας, προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειες τους και να μορφώσουν τα παιδιά τους. Μόνοι τους!

Δεν έχουν σκύψει το κεφάλι τους σε καμία μορφή εξουσίας, πιστεύουν μόνο στον Άνθρωπο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer