Λαμπρές παρουσίες στην Κηφισιά στην επέτειο για την Ένωση των Επτανήσων [εικόνες]
Πολιτισμός
24/05/2024 | 10:28

Οι Κεφαλονίτες της Κηφισιάς γιόρτασαν μεγαλόπρεπα τα 16ο έτη της Ενσωμάτωσης της Επτανήσου

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Κοκολής (Κεφαλονίτικης καταγωγής) εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας.

Στη συνέχεια, η χορωδία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών, με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο, γέμισε την αίθουσα με μελωδίες από Επτανησιακές και άλλες μεγάλες γνωστές επιτυχίες.

Το πρόγραμμα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο: το χορευτικό τμήμα του Ι. Ναού Φανερωμένης Χολαργού, φορώντας Επτανησιακές στολές, απέδωσε χορούς από όλα τα νησιά του Ιονίου, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό σε όλους.

Παρόντες στη μεγάλη γιορτή ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Μαριάννα Τουζαμάτου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μπάμπης Αλεξανδράτος, ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Καλός και Γιάννης Διονυσιώτης, ο τ. δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Σκορδίλης, Αντώνης Μπιτσάνης και Σταύρος Ζαπάντης, οι Κεφαλονίτες καθηγητές Πανεπιστημίου Γεράσιμος Μεταξάς και Ναπολέων Μαραβέγιας, οι Πρόεδροι πολλών Κηφισιώτικων Συλλόγων και τα Προεδρεία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών, της Κυθηραϊκής Ένωσης, της Συνομοσπονδίας Επτανησιακών Σωματείων, του Συλλόγου Λευκαδίων, της Αδελφότητας Κεφαλλήνων Πειραιά, Χαλανδρίου και Αγ. Παρασκευής , ο τ. Πρόεδρος των Απανταχού Παξινών και πολλοί άλλοι.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer