Λαμπερές παρουσίες στη 2η ημέρα της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος στο Αργοστόλι [εικόνες +βίντεο]
Πολιτική
18/05/2024 | 15:28

Η δεύτερη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ΚΕΕΕ στο θέατρο Αργοστολίου ΚΕΦΑΛΟΣ ήταν γεμάτη ομιλίες και λαμπερές παρουσίες της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής και ο δήμαρχος Αργοστολίου και τέως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος.

 

Το κορυφαίο στέλεχος του Συριζα και πρώην υπουργός Όλγα Γεροβασίλη

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Σκρέκας, η Δ Αντιπρόεδρος της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και ο Παύλος Γερουλάνος από το ΠΑΣΟΚ και ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ιωάννης Τρεπεκλής.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος

Από αριστερά: Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος και ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος

Από τους τοπικούς παράγοντες παρών ήταν ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, η Έπαρχος Ιθάκης Σμαράγδα Σαρδελή και πολλοί άλλοι.

Ο Παναγής Καππάτος

Τον λόγο έλαβαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους με την διαδικασία να προχωράει ομαλά.

Χειμαρρώδης η ομιλία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή

Δείτε αναλυτικά το πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από το facebook του ekefalonia.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer