Λαϊκή Συσπείρωση: Περιοδεία του Νίκου Αθανασάτου στους Βασιλικάδες
Αυτοδιοίκηση
27/09/2023 | 09:35

Πραγματοποιήθηκε χθες στους Βασιλικάδες της Ερίσου μαζική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Σάμης & της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιονίων Νήσων, όπου μίλησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Σάμης, Νίκος Αθανασάτος, και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Γκισγκίνης. Παρευρέθηκαν υποψήφιοι Περιφερειακοί, Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι της περιοχής.

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος, όπου για άλλη μια φορά αναδείχθηκαν τα φλέγοντα προβλήματα της περιοχής, που είναι η έλλειψη υδροδότησης, το εγκαταλελειμμένο οδικό δίκτυο, οι ελλείψεις στελέχωσης του Πολυδύναμου Ιατρείου των Βασιλικάδων και των Αγροτικών Ιατρείων, η ανυπαρξία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, Βρεφονηπιακού Σταθμού, αλλά και Γηροκομείου κ.α.

Παράλληλα, μεταφέρθηκε το κλίμα της ενίσχυσης της γραμμής της αμφισβήτησης αυτής της πορείας που ακολουθείται τόσο στον Δήμο Σάμης, αλλά και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι το κλίμα αυτό θα επικυρωθεί στις 8 Οκτώβρη, με την σημαντική αύξηση των δυνάμεων της Λαϊκής Συσπείρωσης και στις δυο κάλπες.

25.09.2023

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer