Κυλληνη-Πορος: Διαμαρτυρία πολίτη για τις τιμές των εισιτηρίων και την έλλειψη ανταγωνισμού
Κοινωνία
11/06/2020 | 17:13

Αξιότιμες κυρίες/αξιότιμοι κύριοι,

Ταξιδεύω όλο τον χρόνο τα τελευταία δώδεκα χρόνια με τις ακτοπλοϊκές γραμμές που συνδέουν την Πάτρα και την Κυλλήνη με τη Σάμη και τον Πόρο στην Κεφαλονιά.

Ταξίδεψα πρόσφατα ( 19/8, 25/8 ) με τις Μινωικές Γραμμές με το πλοίο ΜΥΚΟΝΟΣ PALACE από Πειραιά για Χανιά, εξήμισι ώρες ταξίδι και με την ΑΝΕΚ και το πλοίο ΚΡΗΤΗ ΙΙ από Ηράκλειο προς Πειραιά, εννιάμισι ώρες. Η χρέωση του κομίστρου και από Πειραιά για Κρήτη και από Κυλλήνη για Πόρο, παρότι τα μίλια και ο χρόνος πολύ λιγότερος ήταν και στις δύο περιπτώσεις περίπου 40€.

Ας σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος ιδιαίτερα όταν δύο εταιρείες κάλυπταν τα δρομολόγια της Κεφαλονιάς υπήρχε 20% έκπτωση στα δρομολόγια της επιστροφής κάτι το οποίο σημαίνει 10% και στα δύο εισιτήρια. Αυτό το καλοκαίρι δεν ίσχυε.

Εκτός της περιπτώσεως που κάτι δεν αντιλαμβάνομαι σωστά και στην περίπτωση αυτή να με διορθώσετε, θεωρώ ότι η έλλειψη ανταγωνισμού στη γραμμή Κυλλήνη – Πόρος και ίσως και στη γραμμή Πάτρα – Σάμη, οδηγεί σε αισχροκέρδεια εκ μέρους της Levante Ferries.

Με τιμή,

Κώστας Αντ. Πετράκης

6974251575

 

Πηγή: kefaloniamagazine.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer