Την ώρα της εποβίβασης
Κυλλήνη: Η Μέμη Γεράκη περιγράφει πώς λιμενικός της έσωσε τη ζωή -Την τράβηξε, την ώρα που το ΙΧ της έπεφτε στη θάλασσα
Κοινωνία
24/12/2019 | 18:09

Τη περιπέτεια που έζησε στο λιμάνι της Κυλλήνης, αλλά και τον τρόπο που ένας λιμενικός της έσωσε τη ζωή, περιέγραψε η Μέμη Κουμαριώτη- Γεράκη.

Πρόκειται για την οδηγό της οποίας το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, κατά τη διαδικασία της αποβίβασης από το πλοίο που είχε φτάσει από την Κεφαλονιά στην Κυλλήνη. Ο λιμενικός Θοδωρής Καλτσάς πρόλαβε να την τραβήξει από το αυτοκίνητο και να τη σώσει, προτού αυτό καταλήξει μέσα στη θάλασσα.

«Οι λιμενικοί με έσωσαν με κίνδυνο της ζωής τους»

Με κίνδυνο της ζωής τους, οι λιμενικοί Θοδωρής Καλτσάς και Παναγιώτης Μουζίνης με έσωσαν. Με έσυρε και με απεγκλώβισε από το αυτοκίνητο και μου έσωσε τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω το λιμενικό, αυτούς τους δύο ανθρώπους και ιδιαίτερα τον κ. Καλτσά. Παρακαλώ να αποδοθούν τιμές για εκείνους που σώζουν ανθρώπινες ζωές», δήλωσε η οδηγός στο ilialive.

Πώς ο λιμενικός έσωσε την οδηγό στην Κυλλήνη

Η οδηγός έζησε την απίστευτη περιπέτεια εξαιτίας των πολύ δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Κυλλήνης. Το πλοίο Fior di Levante είχε δέσει και ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών και των οχημάτων.

«Κατά την αποβίβαση ενός οχήματος, μετατοπίστηκε το καράβι από ξαφνικό μπουρίνι. Η οδηγός σοκαρίστηκε, ακινητοποίησε το όχημά της, το οποίο ήταν μισό πάνω στη ράμπα και μισό στην προβλήτα. Ετσι, κινούνταν προς τη θάλασσα», περιέγραψε ο λιμενικός, Θοδωρής Καλτσάς. «Αντιληφθήκαμε αμέσως το γεγονός. Ο συνάδελφός μου έτρεξε να απομακρύνει τον κόσμο, εγώ έτρεξα προς το αυτοκίνητο που ήδη μετακινούνταν προς τη θάλασσα. Ανοιξα την πόρτα του συνοδηγού, μίλησα στη γυναίκα, αλλά δεν μου απάντησε, ήταν σε κατάσταση σοκ. Μπήκα στο αυτοκίνητο, την τράβηξα προς τη θέση του συνοδηγού και την έβγαλα στην προβλήτα. Επειτα από 2-3 δευτερόλεπτα, το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα», δήλωσε  ο λιμενικός.

 

Πηγή: ilialive.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer