Επικρατεί παγετός
Ξημέρωσε …άσπρη μέρα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Κεφαλονιά [εικόνες]
Κοινωνία
18/01/2021 | 08:37

Ένα λευκό τοπίο αντικρίσαμε σήμερα το πρωί, αφού τα δυο βουνά μας απέναντι, Εύγερος και Ομορφία, όπως βλέπετε και στις πρώτες φωτογραφίες του ekefalonia είναι κατάλευκα.

Στα λευκά όμως «ντύθηκαν» τόσο το Καλόν Όρος όσο και η Αγία Δυνατή, ενώ εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Αίνος. Η θερμοκρασία φυσικά έχει πέσει αρκετά χαμηλά και “φλερτάρει” κοντά στους μηδέν βαθμούς κελσίου.
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στo δρόμο Αργοστολίου Σάμη, Σάμη Τζανάτα (κοντά στο Πυργί) και στο δρόμο της Φάλαρης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος της Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Κεφαλληνιας:

Προσοχή χρειάζεται σήμερα από τους οδηγούς στο δρόμο Αργοστόλι-Σαμη (ιδιαίτερα στο σημείο Αγραπιδιές), Σαμη-Τζανάτα (ιδιαίτερα κοντά στο Πυργί) και το δρόμο της Φαλαρης (λιγότερα προβλήματα) γιατί υπάρχει χιόνι στο οδόστρωμα. Αργότερα που θα παγώσει θα υπάρχει μεγάλη ολισθηροτητα.
Μηχανήματα από την Πολιτική Προστασία της ΠΕ Κεφαλληνίας ενεργοποιήθηκαν και καθαρίζουν ήδη τους δρόμους, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν πάλι προβλήματα αν συνεχίσει η χιονόπτωση.

Για το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Κεφαλληνίας.
Ο Αν. Προϊστάμενος
Λάμπρος Νικολάου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ