Αναταράξεις στο "γαλάζιο" στρατόπεδο
«Ξεσπάθωσε» ο Νίκος Παπαδάτος – Ξεκαθαρίζει ότι η περίοδος των «άκαπνων» και αυτών που ήταν απόντες στη μάχη κατά του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε
Πολιτική
23/01/2021 | 19:00

Προάγγελος εσωκομματικών εξελίξεων στη τοπική ΝΔ φαίνεται να είναι η στάση που κρατάει ένα από τα πλέον σταθερά και κοινής αποδοχής στελέχη, δηλαδή ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Αργοστολίου Νίκος Παπαδάτος.

Ο Νίκος Παπαδάτος δεν κρύβει στους συνομιλητές του ότι η περίοδος παραγκωνισμού των στελεχών που σήκωναν το βάρος της αναμέτρησης με το ΣΥΡΙΖΑ και  κράτησαν «όρθια» την τοπική ΝΔ (βλέπε διπλές εκλογές του 2015), την ώρα που κάποιοι σημερινοί αξιωματούχοι δεν υπήρχαν πουθενά και κρυβόντουσαν στις ρούγες του Λιθοστρώτου, έχει παρέλθει.

Παράλληλα, κάνει σαφές ότι πλέον υπάρχει μία δυναμική γενιά στελεχών τα οποία συνδυάζουν εμπειρία και δυναμισμό, που θα διεκδικήσουν κορυφαίους ρόλους καθώς δεν είναι πλέον ανεκτό να επικρατούν οι «πουθενάδες» και οι «άκαπνοι»!

Τις απόψεις Παπαδάτου ασπάζονται πολλοί στην τοπική ΝΔ αλλά και στην παράταξη Παρίση, όποτε αποκτούν βαρύνουσα σημασία καθώς ουσιαστικά μιλάμε την μεγαλύτερη πολιτική ομάδα του νησιού.

Αξίζει:  Το «κλίμα» που εκφράζει ο Νίκος Παπαδάτος έχει απήχηση και στην περιοχή της Παλικής καθώς μαθαίνουμε ότι μετά από μεγάλο διάστημα «κλείνονται» εσωκομματικές πληγές του παρελθόντος και ξεπερνιούνται παλιές συγκρούσεις.

Καταλύτης σε αυτή τη νέα συνεννόηση υπήρξε η διαφαινόμενη απομάκρυνση Δημουλιού από το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο. Όπως μάλιστα λένε τοπικοί παράγοντες της περιοχής «κάποιοι σημερινοί αξιωματούχοι στη ΝΔ “κυνηγούν” τα ίδια τα στελέχη που τους εξέλεξαν!»

 

Ο Δεξιός Ψάλτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer