Ξεσήκωσε το Αργοστόλι η μπάντα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας -Κινηματογραφικές μελωδίες «πλημμύρισαν» το πεζόδρομο της Ριζοσπατών [εικόνες]
Πολιτισμός
11/08/2022 | 13:30

Γράφει ο Ανδρέας Αρβανιτάκης

Εδώ και καιρό η μπάντα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας είναι έτοιμη και μας εκπλήσσει με το βαθμό προόδου της τα τελευταία χρόνια. Μια φιλαρμονική που είχε ..σβήσει από το χάρτη των πολιτιστικών δρώμενων της Κεφαλονιάς αλλά με την επιμονή του μαέστρου Άγγελου Πρωτοψάλτη (γνώστης άλλωστε ο Κερκυραίος μουσικός) αλλά την καθοδήγηση και βοήθεια του Προέδρου Γεράσιμου Βεργωτή τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά.

Κάτι άλλωστε που αντίκρισαν και οι δεκάδες φίλοι της Φιλαρμονικής που κατέκλυσαν το πεζόδρομο της οδού Ριζοσπατών, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τις μαγικές μελωδίες των παιδιών της Φιλαρμονικής.

Το χθεσινό ρεπερτόριο πλούσιο. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε μελωδίες από το ξένο και τον ελληνικό κινηματογράφο!

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων διακρίναμε τον  βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγή Καππάτο, το διακεκριμένο καθηγητή της Οξφόρδης Θανάση Φωκά, τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής, Γεράσιμο Βεργωτή, τον συμπατριώτη μας καθηγητή Νικόλαο Φαραντούρη και πολλούς άλλους.

Ο Πρόεδρος της φιλαρμονικής Γεράσιμος Βεργωτής

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia είναι του Neil Jackson.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer