Mε κόπο και μεράκι
Ξεκίνησε ο τρύγος της Ρομπόλας στα Φραγκάτα [εικόνες]
e Gastronomie
24/08/2018 | 15:39
Μπορεί να βρισκόμαστε προς τα τέλη Αυγούστου, αλλά ο τρύγος στα Φραγκάτα έχει ήδη ξεκινήσει.
Η πιο σημαντική στιγμή του χρόνου για τη δουλειά των αμπελουργών και των οινοποιών είναι αναμφισβήτητα η ωρίμαση και ο τρύγος του σταφυλιού.
Και αφού μαζέψουν τη ρομπόλα και τα άλλα είδη σταφυλιών, από τα αμπέλια που με τόσο κόπο και μεράκι φρόντιζαν όλο το χρόνο, θα ξεκινήσουν να παρασκευάζουν το φημισμένο κρασί της Κεφαλονιάς, τη Ρομπόλα.
Και του χρόνου!
Οι φωτό είναι της Φωτεινής Μαραβέγια.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
17:37
17:24
09:28