Ξεκινάει προκαταρκτική εξέταση για το ηχητικό Μιωνή που «καίει» τον Παππά
Κοινωνία
24/06/2020 | 14:51

Την διενέργεια προκαταρκτικής όρισε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελος Ιωαννίδης για την ηχογραφημένη συνομιλία Μιωνή -Παππα που διαβιβάστηκε από Προανακριτική Βουλής.

Θα ελεγχθεί σύμφωνα με πληροφορίες η νομιμότητα του ηχητικού υλικού ενώ δεν αποκλείεται να διαταχθεί και πραγματογνωμοσύνη προκείμενου να διαπιστωθεί η γνησιότητα του.

Επίσης, θα εξεταστούν νομικά θέματα που προκύπτουν και αφορούν

α. Τον τόπο καταγραφής της συνομιλίας (φέρεται να έγινε Κύπρο που η πράξη διέπεται από άλλο δικαιο)

β. Αν νομιμοποιίεται η χρήση της με τις προϋποθέσεις που ισχύουν στο σχετικό άρθρο 14 νόμου 4637/2019 που αφορά χρήση αποδεικτικού μέσου όταν καταγγέλεται κακούργημα σχετικό με οικονομικό ή έγκλημα διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσα ακούγεται να λέει ο κ. Παππάς δεν είναι αντίστοιχα με όσα κατέθεσε στην προανακριτικής Βουλής.

Σημειώνεται πως χθες το βράδυ ο κ. Παππάς βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Παράλληλα, πληροφορίες λένε πως υπάρχουν και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία έχει στη διάθεσή του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, τα οποία προτίθεται να καταθέσει αλλά σε χρόνο που ο ίδιος θα αποφασίσει.

Πηγή: parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer