Ξεκινά το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αργοστόλι
Πολιτική
04/06/2022 | 08:41

Στην πλατεία του Αργοστολίου έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς θα κάνει στάση σήμερα Σάββατο με έναρξη στις 7 μ.μ. το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Μέλη και φίλοι της ΚΝΕ ετοιμάζονται ώστε να αντηχήσει δυνατά το σύνθημα «Στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται… ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!».

Με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, συζήτηση και κέφι το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αργοστόλι έρχεται να «αποχαιρετήσει» αγωνιστικά τη φετινή σχολική χρονιά, ανοίγοντας αυλαία στην καλοκαιρινή δραστηριότητα που έρχεται!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Graffiti ενάντια στον πόλεμο.
Χαιρετισμό από μαθήτρια.
Παιχνίδια γνώσεων.
Συζήτηση με θέμα: «Οι μαθητές έχουν φωνή… βρες τη δική σου στον “Οδηγητή», με έκθεση για τις μαθητικές κινητοποιήσεις της τελευταίας χρονιάς.
Συναυλία από μαθητικό συγκρότημα και καραόκε.
Στην πλατεία θα υπάρχουν, επίσης, χώρος για μικρές ηλικίες, πινγκ -πονγκ και σκάκι.

 

att.4KOT5LZ7CAidk2eTNvsf9qGviBtjc0kePqZsc1h8tP8
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ