Κριτική από πελάτισσα ενεχυροδανειστηρίου Παπαθανασίου
Κοινωνία
21/01/2021 | 10:32

Όταν χρειάστηκα οικονομική βοήθεια απευθύνθηκα στο Ενεχυροδανειστήριο  Παπαθανασίου για να με ενισχύσουν έστω προσωρινά μέχρι να ξεμπλοκάρω. Αποφάσισα να δώσω κάποια παλιά  κοσμήματα μου ως ενέχυρο για λίγο χρονικό διάστημα. Μεγάλωσα στο εξωτερικό που αυτή η μέθοδος συνηθίζεται για τη διευκόλυνση και το δανεισμό του ωφελούμενου, ώστε να αποφεύγει τις πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες ενός τραπεζικού δανεισμού.

Τα ενεχυροδανειστήρια Παπαθανασίου ασχολούνται και με την αγορά χρυσού, όπου είναι εξαιρετικοί γνώστες των συνθηκών που επικρατούν και συνυπολογίζουν πολλούς παράγοντες, ώστε να προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Στο κεντρικό τους κατάστημα στο Σύνταγμα, συνάντησα ανθρώπους με μεγάλο χαμόγελο και διάθεση εξυπηρέτησης. Χειρίστηκαν την υπόθεση μου με μεθοδικότητα και διακριτικότητα, χωρίς περιττές ερωτήσεις και χωρίς να με φέρουν σε δύσκολη θέση, ούτε για μια στιγμή.

Τηρούν ευρωπαϊκές προδιαγραφές και λειτουργούν με νόμιμη κρατική άδεια, προσφέρουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και παραστατικά για τη συναλλαγή. Επιπλέον, σου δημιουργούν αίσθηση ασφάλειας για τα πολύτιμα αντικείμενα σου, αφού τηρούν αυστηρούς κανόνες φύλαξης. Στην  αγορά χρυσού Παπαθανασίου έχουν δημιουργήσει ένα σύγχρονο και ιδιαίτερα εύχρηστο site, όπου έχουν δημοσιευμένες όλες τους τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και έναν πολύ χρήσιμο οδηγό με συμβουλές και αξιόπιστες πληροφορίες , ώστε ο πελάτης να μπορεί ανά πάσα στιγμή την εγκυρότητα όσων υπόσχονται.

Στη βιτρίνα τους σε περίοπτη θέση, μέσα σε ασφαλείς ειδικές θυρίδες διαθέτουν κοσμήματα και ρολόγια μοναδικής αξίας  που έχουν προς πώληση.  Η πώληση χρυσού από τον κύριο Παπαθανασίου είναι η απόλυτη εγγύηση για τον αγοραστή, αφού συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Για κάθε άνθρωπο που αγαπάει την κοσμητική τέχνη η αγορά ενός κοσμήματος από το agorakosmimaton.gr, που είναι το ψηφιακό τους κατάστημα, αποτελεί μία σπουδαία προσθήκη στη συλλογή του. Επίσης, τα κοσμήματα της συλλογής τους είναι περίτεχνα και μοναδικά κομμάτια, αντιπροσωπεύοντας όλες τις τάσεις της χρυσοχοΐας, κλασσικά, vintage αλλά και μοντέρνα κομμάτια εξαιρετικής και ανώτερης αισθητικής.

Ένα ακόμα στοιχείο που με ενθουσίασε ήταν οι ξεκάθαροι όροι της συμφωνίας, χωρίς ψιλά γράμματα και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες που μπερδεύουν τους πελάτες . Σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία οι άνθρωποι της αγοράς και πώλησης χρυσού Παπαθανασίου, κάνουν εξαιρετική δουλειά, ξεπερνώντας τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που δυστυχώς ακόμα ισχύουν στην Ελλάδα. Επιδεικνύουν ανώτερη διάθεση εξυπηρέτησης και δημιουργούν άριστες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους. Μπορούν να σε κερδίσουν από την είσοδο σου στο κατάστημα, με το μεγάλο τους χαμόγελο και το καλωσόρισμα τους.

Στη δική μας συναλλαγή όλα πήγαν πολύ καλά, βάσει χρονοδιαγράμματος που εγώ είχα θέσει, επέστρεψα τα χρήματα που είχα δανειστεί με έναν μικρό τόκο που γνώριζα από την αρχή και αποτέλεσε την αμοιβή τους για τις υπηρεσίες δανεισμού μου αλλά και φύλαξης των πολύτιμων αντικειμένων μου, έτσι πήρα πίσω τα κοσμήματα μου που ένιωθα πως ήταν σε πολύ καλά χέρια, φυλάσσοντας τα σε ειδικές θυρίδες. Μετά από λίγο καιρό αφού δεν μπορούσα άλλο να κοιτάω στο siteτους την ενότητα με την πώληση χρυσού, επέστρεψα στο κατάστημα τους για να αγοράσω ένα κολιέ με πολύτιμους λίθους, το είχα ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή που το είχα δει, και είχα βάλει στόχο την απόκτηση του. Μερικές φορές είναι καλό να κακομαθαίνουμε τον εαυτό μας με τέτοια μικρά δωράκια. Γίνεται η ζωή μας πολύ καλύτερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ