Κριτική από ευχαριστημένη πελάτισσα
Κοινωνία
21/01/2021 | 15:05

Πριν ένα χρόνο πραγματοποίησα μια ολική ανακαίνιση του πατρικού μου σπιτιού. Είναι ήδη πενήντα χρονών και τη χρειάζονταν μια ριζική αλλαγή. Στην αρχή μου φαίνονταν ¨βουνό¨ όλη η διαδικασία σε σημείο που να με τρομάζει τι έχω να αντιμετωπίσω. Όσο έψαχνα για κάποια τεχνική εταιρεία να αναλάβει την αναμόρφωση του οικήματος, τόσο μπερδευόμουν και απογοητευόμουν με τις πρακτικές που ακολουθούν αλλά και με τους όρους που ήθελαν να υπογράψω. Μέχρι τη στιγμή που μια φίλη μου μίλησε  για τη Dynamic Home, μια πανίσχυρη τεχνική εταιρεία που αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαίνιση εσωτερικών χώρων. Επίσης, συνιστά μια εταιρεία με αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία και ξεκάθαρους όρους που τους γνωστοποιεί από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Με μια επίσκεψη στο site τους στον παρακάτω σύνδεσμο με τις ανακαινίσεις μπάνιου https://www.dynamichome.gr/ εντυπωσιάστηκα με τη δυναμική που έχει αυτή η εταιρεία. Παίρνουν έναν χώρο παλιό και διαβρωμένο σαν το δικό μου και το κάνουν καινούριο, λειτουργικό και αντικειμενικά όμορφο που αποπνέει σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε επισκέπτη. Ένα πλήρως λειτουργικό μπάνιο αποτελεί στόχο κάθε ιδιοκτήτη και κάθε ενοίκου. Επίσης, είδα ότι αναλαμβάνουν μονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών, με επαγγελματικά και πλήρως εγκεκριμένα υλικά, ένα σπίτι πενήντα χρονών που δεν έχει γίνει ποτέ κάποια συντήρηση, σίγουρα θα χρειάζεται μια ισχυρή μόνωση. Όλα αυτά σκεφτόμουν όσο προχωρούσα την έρευνα μου στον ιστοχώρο της Dynamic Home.

Στο https://www.dynamichome.gr/anakainisi-kouzinas/ ανακάλυψα τη δουλειά που κάνουν με τις ανακαινίσεις κουζίνας, απόλυτα εργονομικές , με ανθεκτικά ντουλάπια και πάγκους που βοηθάνε στο μια ανακαίνιση να έχει διάρκεια στο χρόνο.

Δεν χρειάστηκα άλλες λεπτομέρειες για να τους καλέσω στο τηλέφωνο, είχα τη σύσταση της φίλης μου και τις δημοσιευμένες φωτογραφίες από παλαιότερα έργα τους. Μια αυτοψία στο χώρο μου από τον ειδικό της Dynamic Home με είχε βοηθήσει να ξεδιαλύνω το τοπίο και να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά στο μυαλό μου. Καταρχάς, δεν χρειαζόταν να αγχώνομαι για τα γραφειοκρατικά θέματα, αφού τα ανέλαβαν όλα οι ίδιοι και δεν χρειάστηκε να τρέχω σε δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέον, τα σχέδια του νέου μου σπιτιού θα ήταν πρωτότυπα και θα βασίζονταν στις δικές μου εξατομικευμένες ανάγκες και όχι σε ένα καλούπι. Όλα θα γινόντουσαν βάσει αυστηρού σχεδιασμού και χρονοδιαγράμματος.

Από το πρώτο ραντεβού που είχαμε κάνει, με είχαν κερδίσει οι γνώσεις τους, καθώς και η καθαρά εξατομικευμένη προσέγγιση της ανακαίνισης μου. Το γούστο μου και η αισθητική μου έπαιζαν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση και στη συμφωνία του ολοκληρωμένου σχεδίου. Επιπλέον, είχα ξεκάθαρες προτάσεις, σύμφωνες με το ποσό που σκόπευα να δαπανήσω για τη συνολική ανακαίνιση.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και μου παραδόθηκε το έργο. Ήταν και συνεχίζει να είναι ένα αληθινό αριστούργημα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών όλα λειτουργούσαν άψογα σύμφωνα πάντα με τα συμφωνηθέντα, το ένα συνεργείο διαδέχονταν το άλλο χωρίς να δημιουργηθεί ποτέ το ελάχιστο πρόβλημα.

Μετά από ένα χρόνο τολμώ να πω ότι ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου να τους εμπιστευτώ. Όσα είχα δει στο https://www.dynamichome.gr/ και στο https://www.dynamichome.gr/anakainisi-kouzinas/ ήταν πραγματικά πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου στο δικό μου σπίτι. Οι άνθρωποι της Dynamic Home δεν αλλάζουν μόνο τα σπίτια, αλλά αλλάζουν και τις ζωές των ενοίκων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer