Κουκλοθέατρο: Ο Παπαγάλος που νόμιζε πως δεν μπορούσε να πετάξει
Πολιτισμός
05/07/2021 | 10:37

Τρίτη, 6 Ιουλίου, 20:00, στο οινοποιείο στα Ομαλά

Μια δωρεάν παράσταση για τους μικρούς μας φίλους διοργανώνει ο Συνεταιρισμός Ρομπόλας «Ορεάλιος Γη» σε συνεργασία με τη Σοφία Λουκά, κουκλοποιό-κουκλοπαίκτρια-νηπιαγωγό από το Κουκλοθέατρο Ανέμη και τη Βιργινία Κοκκίνου, αφηγήτρια παραμυθιών

Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση μιούζικαλ με οκτώ χειροποίητες κούκλες και σκηνικά με έντονα χαρούμενα χρώματα, που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο της φαντασίας. Ο Τάμπο ο νεαρός παπαγάλος νόμιζε πως δεν θα ξαναπετάξει ποτέ. Στο τέλος όμως, μέσα από βαθιά αναζήτηση κι ένα μεγάλο ταξίδι στον ποταμό Ταμποπάτο, ο Τάμπο τα καταφέρνει να ξαναπετάξει γιατί ξεπέρασε το όριο του φόβου. Ένα έργο για την χαρά να πραγματοποιούμε τα όνειρα μας και για την μεγάλη δύναμη της μουσικής.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ο Συνεταιρισμός Ρομπόλας «Ορεάλιος Γη» δραστηριοποιείται ενεργά στο κομμάτι του πολιτισμού με δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η παράσταση είναι ανοιχτή προς όλους και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Ρομπόλας στα Ομάλα την Τρίτη, 6 Ιουλίου στις 20:00.

Ορεάλιος Γη – Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλονιάς

26710-86301

www.orealios.gr

info@orealios.gr

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ