Κραυγή αγωνιας
Κώστας Φραντζής: Εκκωφαντική αδιαφορία στο πρόβλημα 10 μουσικών της ΚΕΔΗΚΕ
08/05/2020 | 09:52

Λόγω της ημέρας…και για εντελώς συμβολικούς λόγους, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους τοπικούς θεσμούς του νησιού (Δημοτικά Συμβούλια, Δημάρχους, το ΔΣ της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) για την εκκωφαντική αδιαφορία που επι σειρά μηνών επιδεικνύουν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ κι ακόμη 9 συνάδελφοι μουσικοί. Φυσικά και δεν αναφέρομαι στις συμβάσεις που ΔΕΝ έχει υπογράψει κανείς για το 2020 (εδώ υπάρχει ολόκληρη πανδημία πλέον ως δικαιολογία…) Αναφέρομαι ωστόσο στο 1/2 της σύμβασης του 2019 που μέχρι σήμερα παραμένει ανείσπρακτο…
Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα, οι τοπικοί μας θεσμοί αποφάσισαν σε κοινωνικό κενό, δίχως ξεκάθαρο εναλλακτικό σχέδιο, δίχως διαβούλευση, δίχως εμπεριστατωμένη ΓΝΩΣΗ, ΆΠΟΨΗ, ΟΡΑΜΑ ή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, να προχωρήσουν στο “κλείσιμο” της (διαδημοτικής μετά Κλεισθένη εποχής) Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ειλικρινά…θενκς φορ γιόρ σαπόρτ!

ΥΓ.:
– Αν κάποιος θέλει να αναπτύξουμε μια σειρά από λόγους για τους οποίους η Κοινωφελής Επιχείρηση του πρώην Δήμου Κεφαλλονιάς ΔΕΝ πρέπει να κλείσει…be my guest!
– Ας μην σπεύσουν ορισμένοι να τρίψουν τα χεράκια τους και να κάνουν φτωχή αντιπαράθεση… ευθύνες για την κατάσταση υπάρχουν τόσο στο παρόν όσο και στο παρελθόν!
– Ο κλάδος του πολιτισμού αποτελεί τον πιο δημιουργικό και καινοτόμο τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Όταν θα το καταλάβουμε…θα ξεκινήσουμε να κουβεντιάζουμε σε άλλο επίπεδο!

Πηγή: kefaloniamagazine.gr