Κορυφαίο γεγονός η πραγματοποίηση του Συνεδρίου της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Αμερικής (ASTA) στην Ελλάδα
Τουρισμός
19/04/2018 | 11:02

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του συνεδρίου της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Αμερικής στην Ελλάδα.

Αυτό καταγράφεται ως κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον Ελληνικό Τουρισμό, το οποίο σηματοδοτεί πολλαπλής σημασίας οφέλη για την Χώρα μας, όπως τονίζεται και σε σχετικές ανακοινώσεις και δελτίο τύπου του Υπουργείου Τουρισμού.

Η Π.Ι.Ν πέραν της  οικονομικής της συμμετοχής και της εκπροσώπησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, είχε καταχωρήσεις στα παρακάτω:

  • Καταχώρηση προβολής – 1 σελίδα στην ειδική έκδοση του Συνεδρίου που θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια της δράσης και θα αποσταλεί στα Μέλη της ASTA στις ΗΠΑ (5.000 τεύχη) [στην αγγλική γλώσσα]
  • Καταχώρηση προβολής 1 σελίδα, στην ειδική ηλεκτρονική έκδοση του Συνεδρίου που θα αποσταλεί μετά την ολοκλήρωση της δράσης στο σύνολο των μελών της ASTA/NACTAδιεθνώς (50.000 χιλιάδες μέλη) [στην αγγλική γλώσσα]
  • Αναφορά στις ανακοινώσεις και στα Δελτία Τύπου που αφορούν την εκδήλωση
  • Εμφάνιση λογοτύπου στο κεντρικό Roll-up banner του Συνεδρίου και των παράλληλων εκδηλώσεων
  • Εμφάνιση λογοτύπου στην ειδική έκδοση του Συνεδρίου
  • Εμφάνιση λογοτύπου στο folder του συνεδρίου.

Επίσης σημαντικό γεγονός είναι η επίσκεψη 20 περίπου Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων στην Κέρκυρα, στους οποίους η ΠΙΝ μέσω της Κερκυραίας τουριστικής πράκτορα κ. Κικής Σκάγια (μέλος του Δ.Σ του FedHATTA),  η οποία τους συνοδεύει, διένειμε σύγχρονο τουριστικό υλικό σε μορφή USB.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer